Cijenjeni korisnici naših usluga,
ovom prilikom Vas želimo obavijestiti da je, od 2. rujna 2019. godine (ponedjeljak), puštena u rad nova web stranica Doma zdravlja Ljubuški, za koju se nadamo da će značajno doprinijeti boljoj i kvalitetnijoj komunikaciji s korisnicima naših usluga.

Na web stranici dzljubuski.com ponudili smo mnoštvo informacija o našim uslugama, po prvi put su javno dostupni rasporedi rada liječnika na Odjelu obiteljske medicine i u Službi Hitne medicinske pomoći, postoji mogućnost postavljanja upita o našim uslugama, može se vidjeti lista lijekova koji se propisuju na teret ZZO ŽZH, lista ortopedskih pomagala, dijagnostički i terapijski vodiči, zakoni i podzakonski akti iz oblasti zdravstva te brojne druge kontakt informacije.


U narednom periodu ćemo se truditi da preko web stranice i linka na društvenoj mreži svakodnevno objavljujemo novosti, koje su važne za stanovnike grada Ljubuškog koji koriste naše usluge. Isto tako, preko kontakt obrasca dajemo i Vama priliku da nam predložite što bi još trebalo uvrstiti na web stranicu, odnosno koje bi Vam informacije bile korisne, a vezane su za usluge koje pruža Dom zdravlja Ljubuški.


UPRAVA DOMA ZDRAVLJA LJUBUŠKI