DOM ZDRAVLJA LJUBUŠKI

124 - HITNA SLUŽBA

831 - 514 - KARTOTEKA (OBITELJSKA)

Obavijest o novim uslugama u Domu zdravlja Ljubuški

20/03/2019

Ovim putem Vas želimo informirati o novim uslugama u Domu zdravlja Ljubuški i mogućnostima za naručivanje na dolje navedene dijagnostičke pretrage.

– Od utorka, 26. ožujka 2019. godine će UZV srca u Domu zdravlja Ljubuški raditi prim. Josip Alilović, kardiolog. Narudžbe će se primati i sama pretraga izvoditi na Odjelu za radiološku dijagnostiku DZ Ljubuški, a na pretragu će se moći naručiti uz uputnicu od strane obiteljskog liječnika, preporuku liječnika specijalista za UZV srca. Na pregled ttreba ponijeti svu prethodnu medicinsku dokumentaciju.

– Pošto je novi aparat za mamografiju u Domu zdravlja Ljubuški dobio licencu za rad, sve bolesnice koje se žele naručiti na mamografiju, mogu to učiniti na Odjelu za radiološku dijagnostiku DZ Ljubuški. Bolesnice će za ovu pretragu biti naručivane u drugoj smjeni, da bi se smanjile gužve tijekom prve smjene. Nalaze će očitavati dr. Luka Pavlović, a očitanja će se moći podići početkom novog tjedna za svaku snimku, koja je odrađena kroz prethodni tjedan.

– Isto tako, želimo Vas informirati kako je aparat za spirometriju ponovno stavljen u funkciju, tako da se i ova pretraga može uraditi u Domu zdravlja Ljubuški svaki radni dan, uz prethodni dogovor s med. sestrom koja radi s vanjskim suradnicima.

Autorska prava © Dom zdravlja Ljubuški 2015. Powered by RCT