Poštovani korisnici naših usluga, 

ovim putem Vas želimo obavijestiti kako smo prije nekoliko dana dogovorili suradnju s dr. Marijom Bender, spec. neurologije, koja je zaposlena u Sveučilišnoj kliničkoj bolnici Mostar. Dr. Bender će dolaziti kao vanjski suradnik u Dom zdravlja Ljubuški, a krenuti će s radom u našoj zdravstvenoj ustanovi za početak 2 puta mjesečno (svaki drugi tjedan), a kasnije sukladno ukazanim potrebama i češće. Prvi termin dolaska je petak, 12. kolovoza 2022. god.  

Drugi veliki benefit naše suradnje je što će se u našoj zdravstvenoj ustanovi uz neurološke preglede moći obaviti  i color doppler krvnih žila vrata. CD karotidnih krvnih žila je vrlo važna i često tražena dijagnostička pretraga koju ćemo sada moći ponuditi korisnicima naših usluga u Domu zdravlja Ljubuški.

Proširenjem spektra zdravstvenih usluga, koji je već i od ranije bio jako širok, želimo dodatno unaprijediti našu specijalističko-konzultativnu djelatnost na korist svih korisnika naših usluga. U  tom smjeru ćemo svakodnevno nastaviti raditi i dalje.  

S poštovanjem, 

 

UPRAVA DZ LJUBUŠKI